torsdag 8 februari 2018

Ash VS Evil Dead - Säsong 2 (2016)


Den blodiga, roliga tv-serien som är en uppföljare på Evil Dead-triologin fortsätter. Sam Raimi (Spider Man) som låg bakom original-filmerna skriver fortfarande manus. Utöver det gamla goa gänget lett av anti-hjälten Ash som spelas av Bruce Campbell (Maniac Cop, Evil Dead) så finns det åtminstone 2 nya skådespelare värda att nämna. Den ena är Lee Majors (The Six Million Dollar Man) som spelar en viktig roll, och ett kärt återseende av Ted Raimi (Evil Dead) som vi minns som tanten Henrietta i källaren i första filmen.

Handling: Ash verkar ha tappat kontrollen helt över situationen. Helt obrydd har han bosatt sig i Jackssonville där han super sig full och gör party-trick med sin motorsåg när demonerna plötsligt börjar anfalla igen.

Inte lika sammanhängande som den första säsongen, utan varje avsnitt är som en egen liten film som har sin egen handling. Detta gör att jag inte ger Säsong 2 den perfekta femman som jag gav säsong 1. Dock fortfarande skitbra, och gillar du Evil Dead så blir du inte besviken.

4/5

//Wilke


Inga kommentarer: